Vliegtuig reclame

Wat zijn de voordelen van luchtreclame?

Vraag een offerte aan

Luchtreclame biedt een unieke en opvallende manier om jouw product te promoten. Stel je voor dat je boven de bruisende menigte van de Nijmeegse Vierdaagse zweeft, je boodschap hoog in de lucht zichtbaar. Of langs de kustlijn tijdens zomerse dagen, waar strandgangers je reclamesleep niet kunnen negeren.

Met specifieke vliegroutes die zich richten op evenementen zoals TT Assen of festivals, ben je verzekerd van een directe connectie met je doelpubliek. De lucht boven deze gelegenheden wordt een canvas voor jouw merk, waarbij de impact verder gaat dan traditionele advertentiemethoden.

Of het nu gaat om het aankondigen van een nieuw product, het vergroten van merkbekendheid of het trekken van aandacht naar een specifieke locatie, vliegtuigreclame tilt je campagne naar nieuwe hoogten. De combinatie van mobiliteit en grootschalige zichtbaarheid maakt het een krachtig instrument in de marketingwereld, waardoor jouw boodschap letterlijk boven de rest uitstijgt.

Wanneer kiezen voor luchtreclame?

Wat voor doeken zijn er mogelijk?

Hoe gaat het in zijn werk?

Boek vandaag nog een vlucht met jouw unieke of persoonlijke boodschap. Wanneer je voortijdig boekt om te vliegen boven bijvoorbeeld één of meerdere van de grote outdoor evenementen ben je altijd verzekerd van exposure. Maak een keuze uit een variëteit van reclamevluchten, of het nu gaat om individuele vluchten met een boodschap of een op maat gemaakt kleurendoek. Voel je meer voor een spectaculair schouwspel van meerdere vliegtuigen in een formatievlucht. Jij vraagt, wij vliegen!

De duur van een vlucht varieert van 1 tot 4 aaneengesloten vlieguren, met vertrekopties vanaf diverse luchthavens in Nederland.

Geruststellend aspect: wanneer de reclamevlucht onverhoopt geen doorgang vindt omdat het weer het onmogelijk maakt, dan geldt ons het No Cure No Pay-beleid!

Offerte aanvragen

"(*)" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 16 MB.