Het is vandaag: 28-05-2024, 01:07  
Home
 
 
  Nieuws

Event Broadcasting

Aircreation Arnhem heeft zich gespecialiseerd in het beschikbaar stellen en faciliteren van digitale billboards welke zowel ter land als vanaf het water te zien zijn. Doel van de billboards op locatie, is het aan partijen beschikbaar stellen van een medium voor het uitzenden van commercials, entertainment / infotainment. Op zich is dit niet uniek, maar AirCreation Arnhem verzorgt dit door gebruik te maken van gestandaardiseerde Led-schermen welke ter plaatse binnen 20 minuten kunnen uitzenden. Door de snelle en flexibele inzet is de maximale uitzendtijd hoog en door de hoge inzet mogelijkheid leidt dit gelijk tot kosten reductie. De beelden kunnen voorgeprogrammeerd zijn en uitgezonden worden, maar ook live uitzendingen zijn mogelijk. De mobiliteit in combinatie met satellietontvangst maken het idee en de dienstverlening uniek.

AirCreation Arnhem is een faciliterende partij en biedt een exploitant of meerdere ondernemingen de gelegenheid hun boodschap kenbaar te maken op plaatsen waar een grotere mensenmassa aanwezig is dan wel passeert.

Wij voorzien in zowel mobiele Led-schermen als in de techniek en de personele ondersteuning. Het tegelijkertijd inzetten van meerdere Led-schermen op schepen, vrachtwagens en / of compacte mobiele units op verschillende locaties zelfs met wisselende uitzendingen per scherm, vormt technisch en organisatorisch geen enkel probleem.

Naast het uitzenden van commercials bestaat de mogelijkheid om op de grafische tv-schermen vormen van entertainment en infotainment uit te zenden. Dit verhoogt niet alleen de attentiewaarde, maar biedt tevens de mogelijkheid om reclame breder te brengen dan alleen de commercial op zich.

Denk hierbij aan infotainment luchtige nieuwsfeiten gecombineerd met entertainment zoals sms spelletjes waarin aan productinfo of productplacement gedaan wordt. Groot voordeel van deze vorm van reclame is, behalve de hoge attentiewaarde, de prijs ten opzichte van tv-commercials.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.AirCreation gespecialiseerd in reclame vanuit de lucht verzorgd nu ook ... reclame vanaf het water en op het land. Uitzenden van uw (eigen gemaakte) moving of spot commercial(s) in combinatie met entertainment, infotainment en real-time tv, live sfeerbeelden en inter-actief sms-en. U bent te zien op meer dan 50 evenementen. Een bereik van miljoenen bezoekers. Interesse ?
Kijk snel.